Cum să furi un televizor cu diagonala de 107 cm. Filmuleţul care face furori pe internet

Compania LG a ales să-şi promoveze într-o manieră originală noul televizor, despre care susţin că este „cel mai subţire din lume”.

Vineri, pe mai multe site-uri din întreaga lume a apărut un filmuleţ numit „Un hoţ isteţ fură un televizor cu diagonala de 107 cm”.

În clip, un bărbat este surprins de camerele de supraveghere dintr-un magazin de electronice, în timp ce se îndreaptă spre ieşire, cu mâinile pe lângă corp şi executând mişcări ciudate.

Pe tot parcursul filmuleţului, omul are grijă să fie filmat mereu din faţă. Când imaginea se mută în exteriorul magazinului, ne putem da seama şi de ce a făcut acest lucru.

Bărbatul este, de fapt, un hoţ, care are la subraţ un televizor furat. Fiind foarte subţire, TV-ul nici nu se observă, atunci când îi este filmată doar grosimea.

În momentul în care iese din magazin, hoţul începe să fugă, iar un angajat iese şi el în viteză şi începe să-l urmărească. În tot acest timp, pe geamul magazinului apare un afiş cu sloganul „Cel mai subţire televizor din lume”.

Campania a fost, în general, apreciată de privitori, însă unii spun că aceasta le-ar putea da idei hoţilor reali.

      Articole recomandate