Culmea prostiei: Trei tineri moldoveni au încercat să fure un jacuzzi dintr-un salon spa din Italia

Trei tineri din Republica Moldova au încercat să fure un jacuzzi de la un salon SPA din regiunea italiană Bologna. Au avut parte însă de ghinion după ce au fost văzuți de un cetățean italian în timp ce se plimbau prin interiorul salonului.

Cei trei moldoveni au vârste cuprinse între 20, 21 și 25 de ani. Tinerii au pătruns în interiorul salonului după ce au forțat ușa cu ajutorul unor instrumente pe care le aveau la ei, scrie presa italiană, citată de stirilocale.md.

Poliția a fost anunțată de un cetățean italian care a văzut că tinerii se plimbau pe teritoriul salonului, iar asta i s-a părut suspicios pentru că dăduse faliment și se afla în proces de lichidare.

Conaționalii noștri au demontat cada cu jacuzzi în trei părți, asta pentru ca să le fie mai ușor să o scoată din încăpere. La sosirea polițiștilor, moldovenii au încercat să se ascundă într-o altă încăpere, dar au fost găsiți.

Asupra lor au fost găsite o șurubelniță, o pereche de clești, mai multe chei și o lanternă, toate fiind folosite la spargerea locuințelor. Moldovenii așa și n-au putut explica autorităților ce intenționau să facă cu acel jacuzzi.

Cei trei sunt învinuiți de furt în grup și pătrundere prin efracție în spațiile comerciale. Ei se află în arestul carabinierilor și așteaptă să-și primească pedeapsa.

      Articole recomandate