Cele mai frumoase 10 videoclipuri ale anului 2013 despre sărbătorile de iarnă (Video)

annou3

Publicitatea a devenit unul dintre elementele importante ale sărbătorilor de iarnă încă din 1931, atunci când Compania Coca-Cola a postat imaginea lui Moș Crăciun pe bilboard-urile sale.

De atunci agenții publicitari sunt cei care contribuie la crearea unei atmosfere fascinante de sărbători. Până la Anul Nou au rămas zile numărate. Iar pentru a fi parte din culorile sărbătorilor de iarnă, vă propunem să vedeți 10 cele mai reușite videoclipuri ale anului 2013 dedicate Anului Nou și Crăciunului care îți vor aduce căldură și zâmbete pe buze.

1. În publicitatea realizată de către Compania Apple dedicată sărbătorilor de iarnă, vei cunoaște povestea unui băiat, care își iubește foarte mult familia.

2. Cei mai buni animatori Disney au realizat o poveste de dragoste emoționantă despre un urs care nu știa că Crăciunul este sărbătoarea cea mai luminoasă din lume. Pentru că în fiecare iarnă hibernează. Dar în acest an, cel mai bun prieten al său, iepurele, are o idee strălucită. În acest an totul va fi diferit.

3. Campania WestJet a făcut să creadă într-un miracol pe toți oamenii din aeroport și alte 32 de milioane de oameni care au vizionat acest film.

4. Cum nu s-a încercat să se interpreteze celebrul cântec de Crăciun „Jingle Bells». Dar lanțul de magazine Kmart, împreună cu brandul de lenjerie pentru bărbați Joe Boxer au întrecut așteptările. Au reușit, cel puțin, să se distreze.

5. Melodia «Jingle Bells» sub forma unor aruncări la coș de 3 puncte a marcatorilor de top din NBA. Acesta este combinarea perfectă între sport și creativitate.

6. Pentru a ridica starea de spirit publică la una dintre stațiile de cale ferată din Chicago a fost amplasat un pian magic care joacă o melodie în funcție de starea de spirit trecători. De fapt, toate melodiile au fost interpretate de către pianistul Andrew Blendermann, care a fost în camera de alături. Probabil a fost cel mai bun Moș Crăciun.

7. Versiune modernă a baletului lui Ceaikovski „Spărgătorul de nuci”, prezentat e către brandul Baileys. Lupta dintre Spărgătorul de nuci și regele șoarecelor a fost rezolvată în mod neașteptat.

8. Spre deosebire de tradiționalele campanii de publicitate pentru Anul Nou, magazinul Harvey Nichols a dorit să fie egoist și a cheltui toți banii pe un cadou preferat.

9. Rețeaua farmaceutică Boots a dat ca exemplu un adolescent care oferă în secret cadouri. În schimb, a încercat să acorde o atenție mai mare modului de a convinge pe toată lumea care a facut ceva special pentru altcineva în acest an.

10. Și în sfârșit, o istorie frumoasă de dragoste de la John Lewis.

Vitali Cipileaga

      Articole recomandate