Un Moș Crăciun pentru cei lipsiți de adăpost (Video)

emotiii-craciun-cersetori

Dacă Moș Crăciun și-ar propune să aducă un dar fiecărei persoane lipsite de adăpost din lume, probabil că ar avea nevoie de un sac mult mai mare decât ne-am putea imagina.

Un motiv suficient de convingător pentru cei de la Blau Bright Production, care au decis că ar fi timpul să dea o mână de ajutor Moșului în acest context, pe străzile uneia din cele mai strălucitoare metropole ale lumii: New-York.

În spiritul celui mai generos sentiment care animă sufletele oamenilor în această perioadă de sărbătoare, Moșul a împărțit așadar daruri, persoanelor lipsite de adăpost din marele oraș american, spre încântarea spectatorilor ocazionali și nu în ultimul rând, spre surpriza nedisimulată a celor ce le-au primit.

Ciorapi de lână, căciuli, fulare și mănuși, accesorii numai bune de încălzit mâinile asprite de vânt și frig ale multor persoane care nu au o pernă pe care să-și odihnească obrazul pe timp de noapte, au fost dăruite celor ce au cea mai mare nevoie de ele.

Iată în cele ce urmează, imaginile care surprind un zâmbet de recunoștință pe chipul unor persoane ce păreau sa fi uitat cu desăvârșire de Moș Crăciun:

Roxana Iorgulescu

      Articole recomandate