Vedetele moldovenești au urat Crăciun fericit pentru cei proaspăt aterizați pe Aeroportul din Chișinău (Video)

craciun-aeroport-chisinau

Vedetele s-au adunat la aerportul din Chișinău nu ca să plece, dar să-i întâlnească pe cei veniți în Moldova. Dans în jurul bradului, zâmbete și voie bună sunt doar câteva momente descrise din ziua filmărilor.

Nona Marian a avut grijă să adune o gașcă de vedete, care să aducă o frumoasă atmosferă de sărbători în incinta aeroportului. Alexandru Manciu, Karizma, Diana Rotaru, Marcel și Cornelia Ștefăneț, Serghei Stepanov, Anton Ragoza și Serghei Ialovițchii (Sun Stroke Project), Natalia Gordienco, Olia Tira, McMike și Nona Marian au petrecut împreună o zi de filmări.

Cornelia Ștefăneț: „Am acceptat din prima propunerea Nonei de a face parte din echipa artiștilor din videoclip. A fost ușor să colaborăm și cu echipa de filmare. O zi întreagă ne-am făcut de cap cum am putut mai bine. Când am filmat scenele comune, lumea din jurul nostru credea că suntem nebuni pentru că chiuiam și zburdam ca niște copilași. Cel mai mult mi-a plăcut să fiu în rolul poliției de frontieră. M-am simțit pentru o oră atât de serioasă…„, scrie allfun.md

Urarea video a fost creată pentru sărbătorile de iarnă și a fost filmată la inițiativa companiei Air Moldova.

      Articole recomandate