Ce părţi ale corpului şi-au asigurat vedetele

Vedetele, fie că este vorba despre artişti sau sportivi, depind de înfăţişare aptitudinile lor fizice, aşa că sunt obligaţi să le asigure pentru orice eventualitate.

Fie că este vorba despre buze, sâni sau picioare, vedetele plătesc anual prime impresionante pentru a-şi asigura părţile corpului care le-au făcut celebre.

În cazul în care acestea sunt afectate, şi banii pe care îi vor primi de la asigurători ajung să reprezinte, practic, o avere. Iată vedetele care şi-au asigurat părţi ale corpului.

Holly Madison: Iepuraşul Playboy şi fosta iubită a lui Hugh Hefner şi-a asigurat sânii pentru suma de un milion de dolari. Pentru că sânii au fost cei care au făcut-o celebră, Holly şi-a făcut câteva calcule şi a concluzionat că în cazul în care ei nu ar mai arăta ca acum, ar ieşi din lumina reflectoarelor şi ar rămâne fără principala sursă de venit.

 

Jeff Beck: Chitaristul şi-a asigurat fiecare deget de la mâini pentru suma de un milion de dolari, în urma unui incident petrecut în timp ce gătea, când căreia s-a rănit la mână şi a fost în pericol de a nu mai putea cânta la chitară.

Troy Polamalu: Deşi este jucător de fotbal american, Polamalu a decis că părul a fost cel care l-a ajutat să devină faimos, aşa că şi-a asigurat podoaba capilară pentru suma de un milion de dolari. Nu s-a mai tuns din anul 2000 şi se spune că înainte de fiecare meci are un ritual de 45 de minute în care îşi aranjează părul.

Keith Richards: Chitaristul de la Rolling Stones şi-a asigurat mâinile pentru 1,6 milioane de dolari.

America Ferrera: Interpreta lui Betty cea Urâtă nu are în realitate nimic în comun cu personajul care a făcut-o celebră. Ba chiar are un zâmbet atât de frumos încât şi l-a asigurat pentru 10 milioane de dolari.

Bruce Springsteen: Muzicianul şi-a asigurat vocea impresionantă pentru 16 milioane de dolari.


 

Dolly Parton: Dolly Parton este mai cunoscută pentru sânii săi decât pentru melodiile country pe care le-a cântat sau pentru rolurile pe care le-a jucat. Aşa că şi-a asigurat sânii pentru 600.000 de dolari.

Egon Ronay: Deşi a decedat în 2010, Egon Ronay, unul dintre cei mai importanţi critici culinari ai ultimei jumătăţi de secol, rămâne în istorie pentru asigurarea inedită pe care a încheiat-o. Acesta şi-a asigurat papilele gustative pentru 400.000 de dolari.

      Articole recomandate