Topul infractorilor, in functie de zodie

In topul celor care comit cel mai des infractiuni se afla persoane din zodia Berbecului, iar la polul opus se afla Sagetatorii.

Politia din Chatham-Kent, Anglia, arata ca exista un profil al criminalilor in functie de zodie, concluzia fiind trasa in urma verificarii intamplatoare si a semnului zodiacal al infractorilor retinuti.

Din cele 2.000 de persoane retinute de politie, cei mai multi erau nascuti in zodia Berbecului (203 oameni), adevarati razboinici, fiind urmati de Fecioare si Balante.

La polul opus, printre „cei mai pasnici” infractori se afla persoanele nascute sub semnul Sagetatorului (139 de persoane), Pesti si Taur.

Chiar daca politia a observat acest aspect in randul criminalilor, nu considera ca este si o regula, insa Georgia Nicols care scrie zodiacul pentru National Post este de parere ca exista o legatura intre aceste lucruri.

„Berbecul este semnul razboinicului. Regulile lui sunt dure, ii place sa se arunce cu capul inainte, iubeste aventura, si ii place actiunea. II place sa isi puna ideile in practica. Uneori, berbecul poate deveni si brutal, furios”, declara Georgia.

In schimb, Sagetatorii sunt mai intelegatori si doritori de bine. Ei isi doresc sa traiasca viata din plin fara a li se impune ceva. Sunt oameni cinstiti, insa pot fi usor pacaliti.

Iata cum arata topul zodiilor infractorilor realizat de politia din Kent, in 2011:

Berbec: 203 persoane

Taur: 146 persoane

Gemeni: 159 persoane

Rac: 147 persoane

Leu: 177 persoane

Fecioara: 183 persoane

Balanta: 189 persoane

Scorpion: 166 persoane

Sagetator: 139 persoane

Capricorn: 166 persoane

Varsator: 142 persoane

Pesti: 169 persoane

      Articole recomandate