Cătălin Josan, în replică lui Lucian Viziru: Moldova este tot România!

Cătălin Josan, cap de afiş pe lista favoriţilor la Eurovision, şi-a atras antipatia lui Lucian Viziru, care a declarat pentru libertatea.ro că nu se cade să ne reprezinte, la marea finală de pe 26 mai, din Azerbaidjan, un basarabean.

Cătălin Josan se pregăteşte serios pentru finala naţională a Eurovision, de sâmbătă, de la TVR, având mare încredere în piesa sa, “Call My Name”: “Este foarte importantă alegerea publicului şi ceea ce va considera el că reprezintă cel mai bine muzica românească. Esenţial mai este şi faptul că piesa mea este produsă de Keo şi Ralflo, doi producători care au trăit mult în afara ţării şi cunosc preferinţele publicului european”, a declarat Cătălin Josan pentru libertatea.ro.

Ca replică la acuzele lui Lucian Viziru, care a ratat anul acesta Eurovisionul, Cătălin Josan îi răspunde după ce acesta a spus că nu i se pare firesc să ne reprezinte un basarabean: “Moldova este tot România, iar România este ţara care m-a adoptat de la 19 ani şi odată cu concursul Megastar, publicul m-a recunoscut ca viitor artist”.

Şi-a mai încercat norocul de trei ori la Eurovision

Cătălin Josan nu se lasă până nu reprezintă România la Eurovision. El a mai avut până acum trei încercări. La ediţia naţională a celebrului concurs, din 2008, a obţinut locul 3, un an mai târziu s-a clasat pe locul al doilea, iar în 2010 a urcat iar pe podium, dar tot pe locul 3. Cătălin s-a născut la Chişinău şi are 25 de ani. A devenit cunoscut în România după ce a câştigat prima ediţie a concursului Megastar, de la Prima TV.

Elena de la Mandinga îşi drege vocea cu miere

Elena de la trupa Mandinga este principalul adversar al lui Josan la finala naţională de sâmbătă, cu piesa “Zaleilha”. După ce a susţinut, weekendul trecut, trei concerte alături de colegii ei, Elena şi-a propus să-şi dreagă vocea. Ea bea ceaiuri calde şi limonadă cu miere şi îşi prepară un cocktail din lapte fierbinte, ou crud, zahăr şi puţin rom.

      Articole recomandate