Casă pe roți! Uite cea mai scumpă rulotă de lux, cu garaj. Află cît costă!

Are 12 metri în lungime, este dotată cu cele mai de lux utilități, are un dormitor, bucătărie, baie și baraj. Nu este vorba despre vreun apartament luxos și de o rulotă de fițe care costă nici mai mult nici mai puțin de 1 milion jumătate de euro.

Superrulota este produsă de compania Volkner Mobil și este visul oricărui aventurier excentric, înnebunit după călătorii la volan. Printr-o singură atingere, în ”caravana” pe roți se poate face unei mașini la fel de mari precum un Lamborghini, Ferrari sau Mercedes sport decapotabil.

Pe lângă spațiul generos oferit de interiorul rulotei, clientul își poate alege singur tipul de parchet sau gresie pentru podele livingului bucătăriei și băii, tapet sau pielea pentru canapele și scaune.

Autobuzele vin dotate și cu un frigider încăpător, mașină de spălat vase, cuptor cu micrunde sistem audio-surround și televizor cu ecran plat.

Astfel de rulote, al căror preț este cuprins între 950.000 și un milion și jumătate de euro în preț nu este inclus mașinele din garaju acestuia, sunt preferatele artiștilor care merg în turnee prin întreaga lume. O asemenea casă pe roți au staruri precum Ros Stewart sau Eric Clapton.

 

 

      Articole recomandate