O familie din Norvegia a câştigat de trei ori la LOTO!

O familie foarte norocoasă a câştigat de trei ori în ultimii şase ani la loteria naţională organizată de statul norvegian.

O familie foarte norocoasă a câştigat de trei ori în ultimii şase ani la loteria naţională organizată de statul norvegian, acumulând 24,6 milioane de coroane norvegiene (4,2 milioane de dolari).

Norocul şi naşterea copiilor par să fie „armele secrete” pe care le deţine Hege Jeanette Oksnes.

De fiecare dată când această femeie în vârstă de 29 de ani a adus pe lume un copil, un membru al familiei sale a câştigat sume importante la loteria naţională.

„E o nebunie totală… nici măcar nu jucăm atât de des la loterie”, a spus Hege Jeanette Oksnes, la doar câteva zile după ce familia sa a câştigat la loterie pentru a treia oară în ultimii şase ani.

Hege Jeanette Oksnes, care vinde hot-dogs pe o platformă petrolieră construită în apropiere de micuţa insulă norvegiană Austevoll, a născut primul copil în 2006, la doar o zi după ce tatăl ei, Leif, câştigase 4,2 milioane de coroane norvegine (734.500 de dolari) la loteria naţională.

După trei ani, Hege Jeanette Oksnes însăşi a câştigat 8,2 milioane de coroane norvegiene (1,42 milioane de dolari), la o zi după ce l-a născut pe cel de-al doilea copil al ei.

Apoi, Tord, fratele în vârstă de 18 ani al lui Oksnes, a fost cel care a câştigat la loterie, weekend-ul trecut, 12,2 milioane de coroane norvegiene, la câteva luni după ce sora lui a adus pe lume cel de-al treilea copil.

Acum, familia femeii o incurajează să facă mai mulţi copii, în speranţa ca norocul îi va găsi din nou.

      Articole recomandate