Biroul lucrurilor pierdute, deschis la Londra (Foto)

În inima londrei se petrec lucruri incredibile. Aici s-a deschis un loc umitor pentru oamenii onești, unde fiecare londonez poate să ristituie obiectele găsite în autobuze, trenuri sau taxiuri . 

După cum se știe, englezii sunt printre cei mai onești oameni din lume. Într-un experiment organizat în marele orașe, Londra s-a situat pe locul 9 la capitolul onestitate. Tot aici activează de mai mulți ani un birou al lucrurilor pierdute TfL Lost Property Office.

Anume aici ajung zilnic sute de lucruri uitate sau pierdute în metropola engleză. Cărți, umbrele, celulare, camere video, chei sau portofele, ajung în biroul din strada Baker Street din centrul londrei.

TFL Lost Property office

Lider la capitolul obiectelor uitatea sunt cărțile. La moment biroul găzduiește un număr de circa 51.000 de cărți, 12.000 de umbrele și 35.000 de articole vestimentare. Există, de asemenea, peste 29.000 de obiecte de valoare, cum ar fi poșete, portofele și camere video, bani, 27.000 de telefoane și circa 11 000 de chei.

Printre elementele mai neobișnuite găsite  de londonezi sunt 5.000 de bucăți de jewelerry, calculatoare, și chiar și cenușa unui om mort pe nume Thomas Frederick Johnston păstrat într-o cutie de lemn funerară.

TFL Lost Property office

Lucrurile sunt sortate și păstrate cu grijă, cu excepția produselor alimentare, acestea sunt aruncate la gunoi. Acest loc a devenit un adevărat muzeu. Dacă un element este în birou pentru mai mult de trei luni, aceasta este vândut la licitație. Totuși unele lucruri nu pot fi vîndute, ele sunt de neprețuit.

TFL Lost Property office

TFL Lost Property office

TFL Lost Property office

TFL Lost Property office

TFL Lost Property office

Sursa: dailymail.co.uk

Solomon Adrian

      Articole recomandate