A supravieţuit unui atentat sinucigaş în Afganistan, dar e aproape să moară împuşcat la propria petrecere, în ţara lui

Că viaţa bate filmul ştim cu toţii deja, însă parcă nu vrem să auzim şi exemplele negative care demonstrează acest lucru.

Un soldat american care supravieţuise unui atentat sinucigaş cu bombă în Afganistan în timp ce se afla la datorie, a fost spitalizat în stare critică, după ce a fost împuşcat de două ori la petrecerea pe care prietenii o dădeau în cinstea revenirii sale în ţară.
Christopher Sullivan are 22 de ani şi a fost împuşcat de două ori în spate la petrecerea dată în cinstea lui, de un alt participant la chef cu care fratele lui Christopher intrase într-o discuţie aprinsă. Cu alte cuvinte, tot ce a vrut Sullivan să facă a fost să-i despartă pe cei doi pentru ca toată lumea să se simtă bine, însă a primit în schimb două gloanţe care sunt aproape să îl omoare.
„Fiul meu nu merită asta. Şi-a servit ţara”, spune îndurerată mama lui Christopher.
Anul trecut, Sullivan fusese rănit într-un atentat sinucigaş cu bombă în oraşul afgan Kandahar, suferind o fractură de claviculă şi o comoţie cerebrală. În luna aprilie 2012, Christopher ar fi urmat să îşi încheie serviciul militar şi îşi dorea să se înscrie la facultate.

 

Mai mult: Asa ceva este incredibil! A supravietuit unui atentat sinucigas in Afganistan, dar e aproape sa moara impuscat la propria petrecere, in tara lui.

      Articole recomandate