A slăbit 157 de kilograme pentru că nu a sărutat niciodata o fată

Povestea uluitoare a unui tânăr care până la 28 de ani nu a reușit să își facă niciodată o prietenă a fost prezentată pe larg de un canal american de televiziune.

Michael Giannulis a fost vedeta unui reality show de la televiziunea americană ABC, în cadrul căruia a acceptat provocarea de a-și schimba radical viața. Până la vârsta de 28 de ani el nu mai avusese o prietenă, asta și datorită aspectului său nu tocmai plăcut cauzat de multele kilograme în plus.

Mai exact, el cântărea 264 de kilograme în urmă cu un an și era depresiv, nesigur și rușinos față de fete.

După un an de zile el a reușit să slăbească până la 107 kg și acum are chiar și o iubită. Dorința lui cea mai mare a fost să își întemeieze o familie, lucru la care nu mai spera când s-a apucat să țină un regim strict.

Michael face parte dintr-o familie iubitoare, unită şi locuieşte relativ aproape de rudele sale, însă a sabotat întotdeauna şansele unei vieţi sănătoase, mergând de la mama la mătuşa sa, pentru a consuma mai multe mese pe zi.

După ce a reuşit să slăbească, cu ajutorul acestei emisiuni, el a întâlnit-o pe Megan, care a devenit piatra lui de sprijin şi totodată prima iubită.

Michael a fost recompensat la sfârşitul anului cu un cec în valoare de 50.000 de dolari pentru reuşita sa.

      Articole recomandate