Orăşelul sportiv din PMAN a fost un proiect care a avut succes

Piaţa Marii Adunări Naţionale este din nou pustie! Orăşelul fotbalistic, care a creat o atmosferă incendiară în timpul Campionatului European de fotbal a dispărut din centrul Capitalei, imediat după încheierea turneului final. Conform organizatorilor, orăşelul sportiv a fost un proiect care a avut succes.

Acesta a fost primul proiect de acest gen în Moldova, iar organizatorii s-au arătat mulţumiţi de desfăşurarea lui.

Ca organizator, sunt de părerea că am reuşit să îndeplinim tot ce ne-am propus şi spectactorii au rămas mulţumiţi. Cred că cel mai mare succes al acestui proiect este că am reuşit să menţinem ordinea publică şi, respectiv, toţi s-au odihnit din plin aici.”, a menţionat Artur Suhih, organizator.

Microbiştii se vor putea bucura de fotbal în centrul Capitalei şi la următoarele turnee finale.

Vrem ca următorul astfel de proiect să fie cu o infrastructură mult mai mare, cu mai mult divertisment.”, a declarat Suhih.

Orăşelul fotbalistic din centrul Capitalei a fost amenajat timp de trei săptămâni pe o suprafaţă de 9 mii de metri pătraţi. Toţi cei care au ales să urmărească meciurile de la Euro-2012 în Piaţa Marii Adunări Naţionale au putut consuma băuturi răcoritoare şi alcoolice şi au beneficiat de un program distractiv la fiecare meci.

      Articole recomandate