A fost lansat book trailerul cărții „De vorbă cu Emma” de Vitali Cipileaga (Video)

12080821_776948092431831_1142968022_n

A reușit să stea de vorbă cu mii de oameni care i-au spus povestea sau care pur și simplu au căutat un răspuns. A îndrăznit să le răspundă prin articole ce au devenit sprijin și gând bun pentru ei.

Vitali Cipileaga, autorul blogului De Vorbă cu Tine, care în mai puțin de un an a adunat peste zece milioane de cititori unici, devenind cel mai popular blog în România și Republica Moldova, lansează în curând cartea„De vorbă cu Emma”.

O carte de suflet, una în care se vor regăsi femei și bărbați, oameni cu povești de viață și simpli trăitori de frumos. E o carte pentru ea, cea care iubește sau a iubit.

„Cartea va fi lansată în noiembrie: atât în Moldova, cât și în România. Nu e o carte simplă, pentru că va include cod de descărcare pentru versiunea electronică și audio, plus alte mici surprize. Am gândit să fac o carte bună ca text și ca mesaj. Prima lansare o fac acasă, pentru că aici am început totul. Va fi un program special, așa am dorit dintotdeauna. Mi-am zis că fie fac ceva foarte bun și nou pentru cititori, fie mai aștept. Am ales să fac ceva bun, cu multe surprize frumoase. Iar aceste surprize încep cu un book trailer al cărții, unul la care a muncit o echipă întreagă și cu care mă mândresc mult”, a declarat autorul.

Book trailerul prezintă o situație din relația protagoniștilor cărții Emma și Greg. La baza lui e ideea dragostei unei femei față de bărbatul de alături, față de experiențele de trecut: fiecare va înțelege partea lui de poveste.

Book trailerul a fost produs de Movi.md și regizat de Greg Schwartzog.

Pe lângă book trailer, tânărul autor mai vine cu o veste bună pentru cititori: începând de astăzi, 8 octombrie, cartea este disponibilă la precomandă pe Bestseller.md, unde veți găsi și descrierea ei. Persoanele care vor face o precomandă vor primi o dedicație în carte din partea autorului.

Cine am fi noi fără dragoste? Cum ar fi dragostea fără noi? Într-o lume a iubirii și a poveștilor de viață, Emma, femeia rebelă și inocentă în același timp, caută răspunsuri la propriile întrebări.

Pentru informații noi, urmărește pagina de Facebook a autorului Vitali Cipileaga.

Yupi!

Hai să fim prieteni

Cu fiecare like noi devenim mai buni

Abonează-te!

Lasă-ne adresa ta de e-mail, iar noi vom avea grijă să primești cele mai bune articole de pe Yupi.md

      Articole recomandate