Voia să bea liniştit o bere, dar ceea ce a găsit sub capac l-a lăsat mască

bere

Un bărbat din Marea Britanie se pregătea să bea liniştit o bere din producţia proprie, când a găsit sub capacul unei sticle portretul lui Margaret Thatcher, fostul premier al Regatului Unit, care a murit în urmă cu câteva zile.

Lee Harlow, un bărbat în vârstă de 55 de ani, are o pasiune interesantă, îşi prepară singur berea, adorând gustul băuturii făcute în casă, potrivit rtv.net.

Cu toate acestea, în urmă cu câteva zile, el a găsit o imagine ciudată pe capacul uneia dintre sticlele pe care le foloseşte pentru a depozita berea.

În timp ce anumiţi oameni găsesc semne divine în tot felul de obiecte, el a găsit portretul celebrei „Doamne de fier”. Imaginea s-a format după ce capacul a fost lăsat pentru câteva zile într-o soluţie de curăţat. Întâmplarea a făcut ca substanţele chimice să creeze ciudata formă pe capacul metallic.

Cred că este incredibil faptul că arată ea. L-am găsit acum câteva zile şi apoi am auzit despre moartea ei. O să păstrez capacul, am fost un mare fan al dânsei. Mi-a dat oportunitatea să îmi cumpăr o casă şi m-a ajutat să îmi pornesc propria mea afacere„, a declarant şoferul de autobuz din Northwood, Londra.

Lee, care are trei copii şi cinci nepoţi, îşi produce singur mai multe tipuri de bere, pentru consumul propriu, ajungând să aibă aproximativ 200 de litri de bere în fiecare an.

Thatcher-Bottlecap-1820342

Astfel de imagini bizarre sunt la mare căutare. Recent, o aripioară de pui dintr-un McDonald, care semăna cu fostul preşedintele american George Washington, a fost vândută cu incredibilul preţ de 8.100 de dolari pe eBay.

      Articole recomandate