Vladimir Putin va avea un bust de peste 16 kg de aur, la Sankt-Petersburg

La o lună după ce statueta va fi expusă public, bijutierii din Sankt-Petersburg vor face din ea pandative în formă de inimioare. Toate profiturile generate din vânzarea acestorbijuterii vor fi direcționate către lupta împotriva cazurilor oncologice pediatrice.

O bijuterie din Sankt-Petersburg va expune, în zilele următoare, primul bust al premierului rus Vladimir Putin, realizat integral din aur.

Statueta are o greutate de 16,38 de kilograme și face parte dintr-o campanie de strângere de fonduri pentru lupta împotriva cancerului la copii

Ne-am gândit la Vladimir Putin pentru imaginea campaniei noastre fiindcă în 2005 a inițiat construcția Centrului Medical de Cercetare pentru Cancer și Imunologie din Moscova. Demersul nostru nu are vreun caracter politic„, a spus Anna Tolstykh, purtătoarea de cuvânt al bijuteriei, pentru sursa citată.

La o lună după lansarea expoziției care va include bustul în aur al lui Vladimir Putin, bijutierii acestei companii vor face pandative în formă de inimioare, care vor fi vândute în cadrul rețelei. Oficialii companiei au spus că toate profiturile realizate de pe urma vânzării acestor pandative urmează să fie donate unei organizații care luptă împotriva cazurilor de cancerul pediatric.

      Articole recomandate