Vladimir Putin cu un mesaj electoral către tinerii alegători: Primul vot este ca pierderea virginităţii !

Tinerii ruşi sunt invitaţi să voteze în alegerile prezidenţiale din 4 martie, în care favorit este actualul premier rus Valdimir Putin, prin intermediul unei campanii inedite lansate pe Internet. Primul vot este ca pierderea virginităţii, important este ca alegerea să fie bună: Vladimir Putin. Acesta este mesajul video de pe Internet care are ca scop să încurajeze tinerii alegători ruşi să meargă la alegerile prezidenţiale din 4 martie.

Într-unul dintre aceste mesaje video care pot fi găsite pe pagina de Internet, o tânără se află în cabinetul unui doctor explicându-i temerile de a-şi pierde virginitatea. „Înţelegeţi domnule doctor, îmi este foarte frică„, spunea tânăra din înregistrare. „Vă înţeleg foarte bine, toţi am avut o primă oară„, îi răspunde doctorul acesteia.

Îmi este foarte frică, cu toate că îmi voi alege partenerul din dragoste„, a adăugat tânăra. „Nu merită să îţi fie frică. Important este să ai încredere în cel pe care îl vei alege, pentru că încrederea este dragostea. Iar în el putem avea încredere„, spune doctorul privind către o fotografie a lui Vladimir Putin dintr-o revistă aflată în geanta tinerei.

Imediat după ce a ieşit din cabinetul medical, tânăra se grăbeşte spre un birou de votare. Mesajul video se încheie cu o imagine a candidatului la scrutinul din 4 martie, şi cu sloganul „Putin. Prima oară, doar din dragoste„.

Într-o altă înregistrare video găsită pe acelaşi site, o altă tânără îşi exprimă teama pe acelaşi subiect. „Poate că nu am nevoie de aşa ceva?„, spunea aceasta.

Ba da, trebuie. Şi este bine că o faceţi din dragoste. Vă susţin în totalitate alegerea„, răspundea medicul în timp ce camera făcea un prim plan unei poze a lui Putin. „Cu el, va fi fără riscuri„, adăuga doctorul. Surâzătoare, tânăra alerga apoi către un birou de votare.

Agenţia de publicitate Aldus ADV a declarat că a încercat să „atragă atenţia tinerilor” asupra necesităţii de a participa la scrutinul prezidenţial, fără a preciza însă cine a comandat înregistrările video.

      Articole recomandate