Vine gerul! Vremea se răcește în a doua parte a săptămânii

Începem săptămâna cu vreme instabilă și temperaturi în scădere. Începând de mâine, vremea se va răci simțitor.

Potrivit ȘtiriLocale, astăzi, vremea va fi mai mult mohorâtă, iar cerul va fi acoperit de nori. Meteorologii prognozează ninsori slabe în nordul și centrul țării. Maximele se mențin pozitive. Ziua vom avea +5 grade Celsius, iar noaptea se vor înregistra -7 grade. Vântul va sufla mai puternic, cu până la 12 m/s. Presiunea atmosferică va fi normală.

Marți, cerul va fi predominant senin și sunt prognozate ninsori în regiunile din nordul și centrul țării. Începând de mâine, vremea se răcește. Pe timp de zi vom avea -5 grade Celsius, iar noaptea temperaturile vor coborî până la -7 grade. Vântul se va intensifica și va sufla cu până la 14 m/s. Presiunea atmosferică va fi ridicată.

Pentru ziua de miercuri nu sunt prognozate ninsori. Vom avea parte de vreme frumoasă și soare cu dinți. Ziua vom avea o maximă de -5 grade Celsius, iar noaptea se face și mai frig. Temperaturile vor coborî până la – 10 grade Celsius. Vântul va continua să sufle cu putere, iar presiunea atmosferică va fi înaltă. Conform meteorologilor, în a doua parte a săptămânii vom avea parte de ninsori slabe.

Până una alta, vezi cum va fi timpul in următoarele zile. Ai cea mai veridică informație meteorologică pentru timpul din Moldova și Chișinău
Meteo în Chișinău

      Articole recomandate