Eşti mare aruncător la coş? Ia lecţii de la Titus şi muşcă-ţi pumnii (Video)

Dacă te crezi mare aruncător la coş şi nu pierzi nici un prilej pentru a da spectacol cu mingea de baschet, a sosit timpul să accepţi crudul adevăr: Titus e mai tare decât tine.

Asta nu doar pentru că Titus are numai câţiva anişori şi farmec din belşug, ci şi pentru că a trecut cu brio toate testele în materie de coşuri, indiferent de tipul mingiei, nivelul de la care a lansat balonul sau înălţimea la care a fost plasat coşul.

Mai mult decât atât: micuţul înscrie cu ambele mâini, concomitent, nu se intimidează câtuşi de puţin să filmeze alături de vedete precum Channing Tatum şi Bradley Cooper şi nu se declară obosit să arunce mingea la coş, nici măcar după ce se aşterne întunericul.

Titus l-a strivit pe Chaning Tatum cu un scor de 14 la 5, iar pe Bradley Cooper, cu 14 la 8, făcând ca totul să pară atât de simplu, încât „greii” hollywoodieni au fost nevoiţi să accepte că ar fi cazul să le crape obrazul de ruşine.

Asta şi pentru că micuţul a cucerit fulgerător simpatia tuturor reprezentantelor sexului frumos care au asistat la demonstraţii, salutând cu un singur degeţel, intr-un gest inimitabil, publicul extaziat.

Roxana Iorgulescu

      Articole recomandate