Video: Se întâmplă în Moldova: Scuipă pe lege și organele de poliție

Acum câteva zile postul de televiziune TVC21 a surprins imagini video inedite despre cum administrația unui salon auto a ignorat cu desăvârșire legea, dar și somațiile poliției. 

Unui șofer de automobil, care a parcat în fața salonului auto, i-a fost blocat accesul preț de câteva ore. Asta pentru că reprezentanți ai conducerii magazinului au decis așa. Aceștia au ignorat chiar și somațiile polițistului de sector. Ba mai mult, și-au bătut joc de el utilizând diferite mașini pentru a bloca în continuare accesul.

Administrația salonului a refuzat să deblocheze drumul preț de câteva ore, până când la fața locului au venit echipaje ale 902 și ale poliției rutiere. Din secvențele video, se observă că agenții rutieri nu au fost solidari cu colegul lor sectorist.

Pe blogul luchianiuc.com/blog scrie că cel care dădea ordine este Valeriu Poiată, activist PLDM, primar al orașului Sângera. Ultimul nu a comentat deocamdată acuzațiile care i se aduc.

Sursa: Unimedia.md

Dacă ați fost indignaţi și voi de acest incident, recomandăm pagina de contact  al producătorului Kia Motors ori pagina lor de Facebook

      Articole recomandate