Video: O scară întreagă de bloc se prăbuşeşte în urma unei explozii în Rusia , imagini tulburătoare

O intreaga scara a unui bloc de apartamente s-a prabusit in orasul rusesc Astrakhan, in urma unei explozii. 11 persoane sunt date disparute, in timp ce sapte au fost salvate de sub ruine si au fost transportate de urgenta la spital, potrivit Russia Today.

Mai intai s-au prabusit primele trei etaje, iar apoi intreaga sectiune a blocului. Martorii au ramas de-a dreptul socati cand au vazut cum un bloc se poate prabusi in doar cateva secunde.

Conform filialei locale a Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă, anexa blocului de nouă etaje s-a prăbuşit după o acumulare de gaze. La faţa locului au fost trimise echipe de salvare, precum şi psihologi.

Anterior, vice-ministrul rus pentru Situaţii de Urgenţă, Pavel Popov, declarase că 14 persoane erau date dispărute. De asemenea, alte 12 persoane au fost rănite în incident dintre care şapte au fost spitalizate, a precizat Ministerul Sănătăţii într-un comunicat.

Printre cei şapte răniţi spitalizaţi se află şi doi copii a căror viaţă nu se află în pericol, a precizat aceeaşi sursă.Doi adulţi se află în stare gravă, a adăugat ministerul.

Conform postului de televiziune local al Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă, prăbuşirea s-a produs în urma unei explozii de gaz într-un imobil de nouă etaje din Astrahan în jurul orei 09:00 GMT (11:00, ora Moldovei).

Video imagini tulburătoare

      Articole recomandate