Video: Adrian Ursu a lansat videoclipul pentru piesa „Be yourself“ , Danu Boian la piesa „Destination” iar Diana Grigorla pentru piesa „Tonight”

Videoclipul pentru piesa „Be yourself”, cea cu care Adrian Ursu participă la finala concursului Eurovision, a fost lansat  pe YouTube. Videoclipul a fost regizat de către Viorel Mardare.V

 

Chiar dacă nu a acumulat numărul necesar de voturi ca să treacă în finala naționalei Eurovision, Danu Boian a hotărât să-și promoveze piesa cu care a participat în concurs.

Tânărul artist a ales o variant de home video pentru „Destination”, realizat de echipa „HD Studio”. Melodia a reușit déjà să intre în topurile radio și, se pare, că are toate șansele să devină un hit.

A avut ghinion la Eurovision, dar nu s-a supărat. Diana Grigor și-a făcut un cadou un videoclip la piesa „Tonight”, cu care a participat la naționala competiției.


Acesta este cel de-al patrulea videoclip din cariera sa. Filmările au avut loc într-un timp record de 24 de ore, la Buftea. Pentru lansare, Diana a organizat și o petrecere, la care au venit toți prietenii și colegii de breaslă.
Interpreta a avut grijă și de look-ul său, astfel că a optat pentru un costum roșu și pantofi foarte înalți. În videoclip, tânăra artistă apare în rolul unei femei fatale, care se răzbună pe cei patru foști iubiți.

      Articole recomandate