Dentistul basarabean de la New York

Dorian Cucereanu originar din Chisinau a plecat cu 15 ani în urmă în Statele Unite, şi-a deschis propria clinică dentară si acum este unicul basarabean care are în New York un business stomatologic. Afacerea merge ca pe roate. Il susţine întrutotul soţia, şi ea basarabeanca.

Este singurul basarabean-stomatolog din New York. După ce a absolvit facultatea în România, Dorian, originar din Chişinău, a ales SUA, pentru a-şi continua studiile. Apoi a făcut practica alături de un stomatolog american. Atunci i s-a născut visul de a deschide propria clinică. Cornelia şi Dorian au doi copii şi muncesc zilnic cot la cot. Chiar dacă pentru el stomatologia a devenit un business profitabil, întreţinerea clinicii nu este deloc ieftină.

Visul cel mare a lui Dorian e să-şi mai deschidă o clinică stomatologică în Manhetan, unde să aibă grijă de dinţii vedetelor şi politicienilor. Asta i-ar aduce profit triplu, dar şi faima în întreaga Americă. În New York, este cunoscut de toată diaspora moldovenească, pentru că serviciile sale sunt calitative şi ieftine.

      Articole recomandate