Vezi cine te-a șters din Friends!

Eu niciodată nu am înțeles oamenii care șterg persoane din listă apoi iar le adaugă apoi iar le șterg. Eu m-am trezit uneori să caut persoane în listă și să realizez că ele nu mai sunt acolo. Iar întrebarea De ce m-ai șters nu știu cum pare de prisos. Eu cândva am scris care sunt motivele pentru care oamenii te șterg.

Alt lucru ciudat e atunci când primești cerere de prietenie de la persoane pe care le știai acolo. Și atunci nu știu cum te simți că atunci când aceste persoane au nevoie de tine – te caută, atunci când nu au nevoie – nu mai vor să te aibă în news feed.

Un caz elocvent, e Roman Leca, el foarte des își șterge prietenii, Primavera o dată a creat chiar și un grup pe Facebook referitor la asta.

Eu nu șterg oamenii care sunt la mine în listă de aceea și mai greu accept cererile de prietenie, dar vreau să știu de ce numărul meu de prieteni oscilează de la zi la zi. Așa că am găsit o aplicație care îți arată cine te-a șters din prieteni sau cine și-a dezactivat profilul. Așa voi ține un pic sub control anumite evoluții și poate să înțeleg anumite acțiuni.

Aplicația Unfriend Finder

Așa se numește aplicația magică care o găsiți aici: Trădătorii, inamicii statului. După ce o instalați vezi vedea cine vă șterge sau cine decide să plece temporar de pe Facebook, aplicația nu arată unfriendurile din trecut dar după ce o activezi poți vedea totul ce se întâmplă după.

Mie mi-a mai plăcut următoarea descriere din aplicație: ”People who have previously unfriended you but who are now your friends again dont get shown in the Wall of Shame. Forgive and forget!

Aplicația a fost făcută de o fetiță de la Harvard de 19 ani, Angela Li, și mie nu-și cum deamu mi place de ea.

Pe 30 ianuarie 2012, 4 din prietenii mei și-au dezactivat profilul. Va fi interesant să văd evoluția în timp.

UPDATE: Aplicația pentru Twitter o găsiți aici să vedeți cine deja nu vă mai urmărește, cine nu vă urmărește înapoi și etc etc etc.

PS: Și al de ai noștri tot lansează aplicații, Vitalie Eșanu acum a dat lumii Virtually Marry Me care îți alege partenera în dependență de preferințe (adică cât mai multe pagini comune like-uite). Uneori e previzibil dar și ironică aplicația mai ales atunci când te căsătorește cu vreo ex de-a ta.

      Articole recomandate