Veste tristă! Serialul Dr. House se termină

Serialul “Dr. House” se va incheia in luna aprilie, la sfarsitul celui de-al optulea sezon, au anuntat, miercuri, producatorii show-ului, una dintre cele mai populare productii de televiziune din ultimii ani.

Serialul “Dr. House” il are ca protagonist pe actorul britanic Hugh Laurie in rolul medicului Gregory House, un stralucit diagnostician nonconformist. Show-ul, difuzat in Statele Unite ale Americii de postul Fox, a debutat in 2004 si va numara in total 175 de episoade, dupa incheierea ultimului sezon, in aprilie.

“Dupa deliberari indelungate, producatorii serialului «Dr. House» au decis ca acest sezon al show-ului, cel de-al optulea, sa fie si ultimul”, au anuntat producatorii executivi David Shore, Katie Jacobs si Hugh Laurie intr-o declaratie comuna.

Hugh Laurie a spus că va fi mereu mândru să afle că cineva își amintește de serial sau de rolul jucat de el în „Dr. House”.

„Cred că suntem deja în ultimul an (al serialului), sau aproape de el. Vom avea 180 de episoade la finalul acestui sezon. Ceea ce este ridicol, pe bune. Ridicol”, explica Hugh Laurie în noiembrie anul trecut.

Ei au spus ca decizia de a pune capat acestui serial a fost una dureroasa si ca si l-au imaginat intotdeauna pe “House ca pe un personaj enigmatic – el nu ar fi niciodata ultimul care pleaca de la petrecere. Este mult mai bine sa dispari inainte sa se opreasca muzica, atat cat mai persista in aer anumite promisiuni si un anumit mister”.

“Dr. House” s-a aflat in topul 10 al celor mai urmarite seriale de televiziune in Statele Unite in perioada 2005 – 2008 si a fost difuzat in 66 de tari. Audienta serialului a inceput insa sa scada in ultimii doi ani in Statele Unite, ajungand la 10 milioane de telespectatori, reprezentand aproape jumatate din varful de audienta atins in trecut de acest show.

“Dr. House” a fost nominalizat de patru ori la premiile Emmy, la categoria “cel mai bun serial – drama”, dar nu a castigat niciodata, insa Hugh Laurie a obtinut doua Globuri de Aur si doua premii decernate de Sindicatul actorilor americani (SAG Awards) cu rolul din acest show.

      Articole recomandate