Urmărire ca în filme pe străzile din Chişinău . Un tînăr a pus pe jar poliţia din capitală (Video)

Șoferul unui tractor a dat bătaie de cap poliție rutiere. Acesta de dimineață a organizat o cursa ca în filme prin Chișinău. Pentru al opri, politia rutiera a fost nevoita sa impuste in avelope.

În dimineaţa zilei de astăzi, aproximativ la ora 08.00, un tractor a deteriorat un gard la intersecţia străzilor Tighina  cu Mitropolit Varlaam, continuându-şi deplasarea haotică pe bd. Ştefan cel Mare în direcţia sectorului Botanica. Incidentul a fost observat de doi poliţişti care au încercat să-l stopeze, dar tractoristul a evitat să oprească. Imediat au fost alertate şi alte echipaje mobile ale Poliţiei rutiere, fiind pus în aplicare un plan special de stopare a tractorului anunta  pr.gov.md.

El a fost urmarit pana in sectorul Ciocana din Chișinău. Primul agent de circulatie, care a incercat sa-l opreasca, activeaza in politie de doar 3 saptamani. Asa ca dimineata a fost una plina de adrenalina.

Un alt coleg de-al sau, pentru a evita producerea accidentelor, a mers in fata tractorului blocand transportul. Vazand ca soferul nu are de gand sa opreasca, politistii au impuscat de 6 ori in rotile vehiculului. Odata prins, soferul fugar s-a tinut de glume fiind in stare avansata de ebrietate.

      Articole recomandate