Unde celebrăm Ziua Îndrăgostiților și cât ne costă ?

Vrei să petreceţi o mini vacanţă romantică, departe de rutina zilnică, de zgomot şi probleme? Sovada Tur vine cu oferte irezistibile, la preţuri accesibile, începând cu 21 euro de persoană pe zi. Cele mai importante momente din viaţă sunt clipele de fericire şi emoţiile trăite împreună cu persoana dragă. O vacanţă la Viena și Budapesta, Braşov, Bran sau Sovata e alegerea potrivită. 

Hotel, munte, cină, spa, lumânări, muzică bună, atmosferă toate împreună vor aduce linişte şi armonie în sufletele voastre. Nu vă rămâne decât să alegeţi unul din pachetele turistice potrivite.

sovada tur 14 februarie imagine pentru articolul 2

La Sovata preţurile încep de la 21, până la 45 de Euro de persoană. Hotelul Făget 2* la prețul de 21 Euro pe zi include cazare pentru o persoană în cameră dublă, cu două mese. Hotel Danubius Sovata 4* – 41 Euro/zi – cazare pentru o persoană în cameră dublă, cu 2 mese pe zi in regim de bufet suedez  și acces nelimitat la centrul SPA. Al hotelului de patru stele, Hotel Danubius Brădet  – 45 Euro/zi – cazare pentru o persoană în cameră dublă, cu 2 mese pe zi și acces nelimitat la centrul SPA de la Danubius Sovata.

O altă ofertă atractivă este la Bran cu doar 89 Euro per persoană pe 2 nopţi și 3 zile, în Hotelul Maridor 4*, unde veţi avea acces gratuit la saună, piscină şi jakuzi, preţul include transportul – autocar sau microbus confortabil, masa şi ghidul însoțitor. La Poiana Brașov ofertele încep de la 99 Euro de persoană,  pe 2 nopţi și 3 zile, în Hotelul Rina Vista 3* plus transport confortabil, masa și ghidul însoțitor. La Rizzo Boutique Hotel & SPA 4* pachetul este de 119 Euro, preţul include: cazarea 2 nopţi și respectiv 3 zile plus transport şi ghid.

De cînd avem regim liberalizat de vize, Viena și Budapesta au devenit mult mai accesibile, iar oferta de la Sovada Tur este una irezistibilă şi de nerefuzat. Cu doar 159 Euro per persoana veţi avea parte de o mini vacanţă plină de emoţii pozitive. Preţul include: transport confortabil confortabil, 3 nopţi cazare la un hotel de 3*, mic dejun plus ghid vorbitor de limbă română în Budapesta pe durata excursiei. Din program face parte shoppingul la Pandorf – unul din cele mai mari outlet-uri din Europa.

Toate ofertele primesc cadou asigurarea medicală. Pentru rezervări şi detalii, sunaţi la numerele 079911004 sau 068411440 sau vă apropiaţi la oficiul agenţiei Sovada Tur, mun. Chişinău, str. Zelinschi 12 (lângă centrul comercial Elat). Amintirile frumoase devin memorabile atunci când sunteți împreună.

P

      Articole recomandate