Un nou single DARA & Carla’s Dreams: „Жить Выбираем” (Teaser)


DARA & Carla’s Dreams lansează un nou single, „Жить Выбираем”, în susținerea Campaniei Globale împotriva SIDA. Lansarea oficială, care va avea loc pe 29 noiembrie, se înscrie în contextul Zilei Internaționale de combatere a SIDA, marcată pe 1 decembrie, anunță Unimedia

Prin piesa «Жить Выбираем», DARA și Carla’s Dreams tind să sensibilizeze publicul vizavi de o gravă problemă socială HIV/SIDA, ce afectează tot mai intens populația atât din Republica Moldova cât și din întreaga lume. Videoclipul la piesa „Жить Выбираем” promite a fi unul sensibil, despre dragoste, durere, luptă, indiferență și supraviețuire.
Lansarea piesei va avea loc în cadrul „Ceremoniei de decernare a premiilor Panglica Roșie 2012”. Evenimentul va include și premierea persoanelor care s-au remarcat pe parcursul anului 2012 în lupta împotriva HIV/SIDA, un recital al celor doi artiști, lansarea expoziției foto „Dacă aș fi HIV pozitiv…” și colectare de fonduri.

„Panglica roșie”, simbol global al mișcării împotriva HIV/SIDA, este un premiu care onorează implicarea comunității în reducerea răspândirii și impactului acestei maladii. DARA este ambasadoarea „Panglicii roșii” în RM, iar piesa „Жить Выбираем” va fi lansată și la Moscova.

      Articole recomandate