Un miliardar australian vrea să cloneze un dinozaur

Miliardarul australian Clive Palmer vrea să „cloneze” un dinozaur, folosind fragmente de ADN, şi să-l elibereze apoi într-un parc tematic, scrie cotidianul local Sunshine Coast Daily.

Palmer ar fi discutat deja cu specialiştii care au reuşit să cloneze oaia Dolly, informaţia fiind confirmată de apropiaţii miliardarului.

Palmer nu a dorit încă să comenteze, dar primarul din Sunshine Coast, Mark Jamieson, a dat asigurări că miliardarul este „foarte serios în privinţa planului său”.

Apropiaţii lui Palmer au mai dezvăluit că acesta vrea să angajeze forţă de muncă din Orientul Mijlociu pentru noul său parc tematic. Adevărul ar putea ieşi la iveală vineri, când Clive Palmer are programată o conferinţă de presă în Brisbane, scrie Sunshine Coast Daily.

Clive Palmer (58 de ani), cu o avere de 8,3 miliarde de dolari americani conform Forbes, a făcut avere din imobiliare şi extragerea de resurse naturale. În trecut, el a avut mai multe idei excentrice, printre care şi construcţia Titanic II, o versiune modernă a vasului scufundat în urmă cu un secol.

      Articole recomandate