Oamenii de știință ruși declară că „imortalitatea” ar putea deveni realitate până în 2045

Elita înstărită și familiile de guvernământ visează de mult timp la nemurire și la posibilitatea de a trăi și domni o eternitate. Capii dinastiilor ofereau premii și cadouri abundente persoanelor care spuneau că dețin secretele vieții veșnice pe pământ. Un om de știință rus declară că o astfel de realizare va fi posibilă pentru elita bogată până în 2045 printr-un concept profund studiat și făcut public de către cercetătorii Steve Quayle și Stan Deyo.

Criticat ca fiind “teoria conspirației”, procesul implică generarea unor avatare umane holografice pe deplin funcționale care transportă “conștiința” omului într-un creier artificial. În timp ce procesul global de “nemurire” este preconizat a fi finalizat în 2045, omul de știință afirmă pe site-ul său că actul de transplantare a creierului uman într-un organism artificial va fi disponibil în doar șapte ani. Restul proiectului, condus de o echipă de elită de oameni de știință, s-ar putea extine până în 2045,
Dmitry Itskov, omul din spatele ideii, solicită pe site-ul lui contribuții din partea celor mai bogați membri ai societății pentru a accelera planul său. Acești contribuabili bogați ar putea fi recompensați cu utilizarea acestei tehnologii după finalizare, permiţându-le să ”trăiască” într-un corp și creier artificial pe tot parcursul istoriei. Pe site-ul lui deasemenea, o imagine descrie etapele principale ale proiectului, cu avatare holografice ale corpului disponibile deja până în 2015.

După crearea unei copii robotizate controlată de la distanță ale corpului uman în 2015, 2020 ar fi anul în care creierul uman ar putea fi transplantat după moarte în aceste corpuri. În 2030, personalitatea umană ar putea fi transferată și implantată direct către creierul “borg”. În anii 2040-2045, planul ar fi finalizat cu un avatar în care creierul artificial și corpul va “găzdui” conștiința proprietarului. Într-o descriere mai detaliată, Dmity Itskov explică pe site-ul său modul în care aceste organisme “borg” ar putea fi dotate cu un creier artificial legat de un robot și cu o legătură la un sistem global. Aceste detalii au fost declarate încă acum trei decenii în urmă de către analiști precum Steve Quayle și Deyo Stan.

2015-2020

Această fază a planului include apariţia unor organisme „avatar” controlate de o infertață cip „creier-computer” (probabil de natură RFID). Acest cip va stabili și transmite sistematic “comenzi” spre corpul artificial, și, eventual, va face conecțiunea cu creierul artificial.

2020-2025

Acest interval de timp presupune conectarea dintre creierul uman și robot printr-un sistem de viață autonom, dând cale unei evoluții transhumanistice, transformând corpul uman într-un avatar bio-electronic.

2030-2035
În această etapă, conştiinţa umană ar putea fi transplantată într-un corp-gazdă, un “creier” ce ar crea “imortaliteatea cibernetică”. Apariția inteligenţei artificiale presupune preluarea rolului militar, al poliției de către roboți. Acești roboți vor avea propria lor formă artificială de “conștiință”.

2045
Creierul artificial se transformă în ceva ce nu are substanță, legat de o rețea de “conștiință globală. Omenirea devine o specie nouă și pierde orice formă de materializare fizică.

      Articole recomandate