Un francez da o nouă viaţă semnelor de circulaţie (Foto)

clet

De doi ani, francezul Clet Abraham ii distreaza pe soferii din marile orase ale Europei. A lipit sute de stickere amuzante pe semnele de circulatie.

Totul se intampla in timpul noptii. Francezul a avut mereu grija sa lipeasca stickerele strategic, in asa fel incat sa nu afecteze functionalitatea semnelor de circulatie.

Clet nu a avut niciodata nevoie de mai mult de 20 de secunde sa altereze semnul si apoi sa dispara, pe bicicleta, sau ajutat de prieteni.

Desi opera lui starneste zambete, francezul de fapt protesteaza impotriva standardizarii societatii, iar multe din imaginile lui au referinte religioase.

Asta nu i-a impresionat si pe politisti, care l-au amendat cu 400 de euro pentru vandalizarea semnelor de circulatie.

Semne de circulatie haioase (1)

 

 

Semne de circulatie haioase (1)

 

Semne de circulatie haioase (2)

Semne de circulatie haioase (2)Semne de circulatie haioase (6)Semne de circulatie haioase (3)Semne de circulatie haioase (4)Semne de circulatie haioase (7)Semne de circulatie haioase (8)Semne de circulatie haioase (9)Semne de circulatie haioase (10)Semne de circulatie haioase (11)Semne de circulatie haioase (12)Semne de circulatie haioase (13)Semne de circulatie haioase (14)Semne de circulatie haioase (15)Semne de circulatie haioase (16)Semne de circulatie haioase (18)Semne de circulatie haioase (19)Semne de circulatie haioase (20)Semne de circulatie haioase (21)

 

 

      Articole recomandate