Un broker britanic a cheltuit 243.000 de euro într-un club, într-o singură noapte

Un trader britanic de Forex a cheltuit într-o singură seară 243.000 de euro (203.000 de de lire sterline) pentru a-şi impresiona invitaţii, printre care s-au aflat doi fotbalişti de la Manchester City. 

Alex Hope este un personaj binecunoscut în peisajul pieţei londoneze, după ce a are o experienţă de numai trei ani în domeniu, scrie Daily Mail. Mama lui Hope a fost şocată de ceea ce a făcut fiul său. „Sper doar că nu a băut totul singur. Prespun însă că nu. E un băiat foarte bun. Sunt surprinsă de toate aceste lucruri„, le-a declarat femeia în vârstă de 53 de ani reporterilor.

Cea mai costisitoare achziţie a tânărului în vârstă de 23 de ani a reprezentat-o o sticlă- gigant de şampanie de 44 de litri, echivalentul a 40 obişnuite, din gama de lux „Ace of Spades Midas„, pentru care a cheltuit peste 150.000 de euro (125.000 de lire sterline). Pentru a putea fi adusă la masă, a fost nevoie de doi chelneri.

În afară de aceasta, Alex a mai cumpărat alte 40 de sticle normale de şampanie din acelaşi brand, pentru care a cheltuit câte 500 de lire pe fiecare.

Nu numai invitaţii săi au fost impresionaţi de tradaţia exclusivistă de care au avut parte, ci şi angajaţii localului şi clienţii. Numai bacşisul lăsat personalului din clubul Playground a fost de 22.000 de euro/18.540 lire sterline. Fără a oferi cifre exacte, acesta scrie pe website-ul său oficial că are un salariu de şase cifre.

ip

u

Numai bacşisul lăsat personalului din clubul Playground a fost de 22.000 de euro/18.540 lire sterline. Fără a oferi cifre exacte, acesta scrie pe website-ul său oficial că are un salariu de şase cifre.

      Articole recomandate