Un bărbat orbit de vodcă şi-a recăpătat vederea cu whisky

Un bărbat din Noua Zeelandă, care a orbit după ce a bătut vodcă, susţine că vederea i-a revenit cu ajutorul whisky-ului, scrie Daily Mail.

Denis Duthie (65 de ani) a băut vodcă la o petrecere, însă alcoolul a reacţionat cu medicamentele sale pentru diabet, iar bărbatul a orbit instantaneu. „Credeam că s-a făcut întuneric, dar era numai trei şi jumătate după-amiaza. Mă gândeam că îmi revin până a doua zi de dimineaţă, dar m-am trezit tot orb”, a declarat Duthie.

Bărbatul a fost transportat imediat la spital, unde medicii l-au băgat imediat în operaţie. De altfel, situaţia părea atât de gravă, încât medicii chiar i-au transmis soţiei să-şi ia adio de la bărbatul ei.

În timpul operaţiei, doctorii şi-au dat seama că bărbatul s-a intoxicat cu formaldehidă şi au decis să-i administreze etanol pentru remedierea problemei. Întrucât spitalul nu dispunea de suficient etanol, un angajat a fost trimis să cumpere o sticlă de whisky, băutură bogată în această substanţă.

La câteva zile după ce medicii i-au introdus bărbatului whisky în stomac, prin intermediul unui tub, acesta şi-a revenit în mod incredibil, scrie Daily Mail. „M-am trezit după cinci zile şi am putut vedea din primul moment”, a declarat Duthie.

      Articole recomandate