Un bărbat a tăiat coarda de susţinere a unui alpinist utilitar

Un alpinist utilitar din Constanţa s-a prăbuşit, ieri după-amiază, de la peste 10 metri înălţime după ce un locatar al blocului la care victima efectua lucrări de izolare a faţadei i-a tăiat frânghia de care era agăţat.

Imediat după accident, vecinii din bloc au declarat că locatarul, un pensionar de 58 ani îl avertizase pe tanărul de 31 ani că dacă trece prin dreptul apartamentului lui şi îi zgârie faţada pe care şi-o anvelopase singur, ii taie coarda de susţinere.
Victima nu a putut insă ocoli porţiunea interzisă de la etajul al treilea iar locatarul, enervat la culme, a scos un cuţit şi a tăiat cordelina. Alpinistul utilitar s-a prăbuşit în gol.

 

Transportat la spital, cu o glezna fracturată, victima a spus ca nu-şi mai simte picioarele. Medicii nu exclud ca tanarul sa ramână paralizat. Locatarul a fost dus pentru audieri la secţia 4 poliţie Constanţa.
În funcţie de declaraţiile lui, dar şi de cele ale martorilor, vecinii care vor fi şi ei consultaţi, locatarul va fi cercetat pentru tentativă de omor sau vătămare coroporală gravă. Vecinii bărbatului sunt şocaţi . Până şi poliţiştii spun că în toată activitate lor nu au mai întâlnit un asemenea caz.

 

      Articole recomandate