O imagine controversată: ce au fotografiat aceşti turişti în pădurea amazoniană?

O imagine surprinsă în pădurea amazoniană stârneşte mult interes în rândul mass-mediei. Ea a fost dată publicităţii de Michael Cohen, un specialist în fenomene paranormale şi reprezintă o captură foto de pe o filmare realizată de doi turişti britanici în regiunea Mamaus a Amazoniei.

„Pe cât de diversă este pădurea amazoniană atunci când vine vorba de diversitatea florei şi a faunei pe care o găzduieşte, pe atât de ciudată este o creatură ce a fost surprinsă într-o imagine de vacanţă”, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

În timp ce britanicii filmau câţiva copii din zonă, ei au surprins şi alte detalii. În plan secund, se poate observa o siluetă argintie, motiv suficient pentru Michael Cohen să anunţe apariţia unui fenomen paranormal.

El susţine că „forma evidentă”, precum şi lumina albastră din spatele siluetei, n-au altă explicaţie decât prezenţa extraterestră. Dacă pentru unii imaginile nu sunt altceva decât rezultatul unei înscenări bine puse la punct, Michael Cohen exclude această posibilitate şi crede că imaginile sunt atât de clare, încât nu pot fi puse la îndoială. Expertul este convins că turiştii au imortalizat un extraterestru.

Potrivit cotidianului citat, zona ar fi recunoscută pentru multitudinea de fenomene paranormale care au avut loc pe suprafaţa ei, motiv pentru care autorităţile braziliene s-au autosesizat. „Regiunea Mamaus a Amazoniei a fost subiectul unei anchete desfăşurate la nivel înalt de către guvernul brazilian şi cunoscută drept Operaţiunea Prato. În cadrul acesteia, a fost mobilizată armata, trimisă să monitorizeze şi să confirme existenţa extratereştrilor în zonă”, a explicat Cohen, citat de DailyMail.

Convins de veridicitatea imaginilor şi a filmului din Amazonia, Cohen a trimis deja mai multe cereri la Hollywood, în speranţa că „descoperirea” va fi exploatată şi comercial, după ce va fi inclusă într-o producţie de mai mare amploare.

      Articole recomandate