Un american a fost arestat pentru că și-a făcut treburile în pantaloni

1

Ronald Strong, un american în varsta de 50 de ani, care a defecat accidental în pantaloni, a plătit pentru asta cu vârf şi îndesat, scrie apropo.ro.

Nu multora dintre noi li se intamplă să treacă prin momente stânjenitoare precum cel experimentat de Ronald Strong, un american în varsta de 50 de ani, care a defecat accidental în pantaloni şi a plătit pentru asta cu vârf şi îndesat.

În SUA, legile din unele state pot fi cu totul absurde, iar Maine este unul din locurile în care o poţi păţi serios dacă îţi faci nevoile în public, fie şi accidental.

Revenind la omul nostru, el s-a prezentat la un tribunal din Portland cu ocazia unui proces civil şi a defecat în pantaloni din cauza unei boli de inima care îi afecta echilibrul gastrointestinal.

Bărbatul a anunţat un gardian că avea nevoie la toaletă, dar până să fie însoţit acolo a făcut pe el şi a murdărit podeaua instituţiei. Ajuns în cele din urmă la toaletă, Strong a încercat să se cureţe şi şi-a aruncat lenjeria intimă. Din nefericire, a lăsat în urmă o mizerie atât de mare încât tribunalul respectiv l-a condamnat la o săptămână de închisoare.

Omul de serviciu care a avut sarcina să cureţe baia ulterior a spus că 75% din podea era acoperită cu fecale, la fel şi o parte din pereţi. După incident, baia a fost fotografiata, dar din fericire nu înainte de a fi fost curăţată.

      Articole recomandate