Tribut adus pisicii moarte: A transformat-o în elicopter (Video)

Foarte mulţi oameni sunt traumatizaţi atunci când animalul de companie trece în nefiinţă. Unii aleg chiar să se sinucidă. Este cazul unui bărbat de 44 ani din Marea Britanie care, după moartea pisicii sale, a ales să înghită un pumn de medicamente antidepresive. Bart Jansen, însă, a ales o altă cale de a trece mai uşor peste moartea pisicii sale. A decis s-o transforme în elicopter!

Când Orville, pisica botezată după numele celebrului aviator Orville Wright, şi-a găsit sfârşitul sub roţile unei maşini, stăpânul acesteia a decis să-şi transforme animalul de companie într-o operă de artă. Bart Jansen i-a adus un ultim tribut pisicii sale, transformând-o într-un…elicopter!

În primă fază, artistul danez Bart Jansen a împăiat pisica. Apoi a comandat la Arjen Beltman un mecanism special de zbor pe care s-o ataşeze pisicii. Opera de artă, denumită Orvillecopter, se află acum la Festivalul de artă Kunstrai, din Amsterdam, vizitatorii putând admira felina cum zboară.
Jansen a declarat, pentru Daily Mail, că mecanismul este „jumătate pisică, jumătate maşină” şi este un tribut adus lui Orville.

      Articole recomandate