Tradițional, examenele gimnaziale din nou pe internet

examen clasa 9- istoria

Elevii claselor a noua au fost şi astăzi la fel de „operativi” ca şi la celelalte examene din cursul gimnazial. Testele la istorie au apărut pe internet la nici 20 de minute de la ora începerii examenului.

Potrivit adevarul.ro, și testele precedente au fost postate pe internet de elevii din ciclul gimnazial, transmite ProTV. Ministerul Educaţiei a presupus că acestea sunt fotografiate în timpul multiplicării prin xerox. „Avem încredere în cei care-şi execută meseria, dar altă explicaţie cum apar testele pe internet nu există. Profesorii sunt cei responsabili de scurgerea de informaţie„, a menţionat Grosu.

Totodată, copiatul la examenele de Bacalaureat le joacă festa unor absolvenţi mai ghinionişti care s-au bizuit pe copiat. O elevă din Capitală şi-a băgat în ureche o cască minusculă, pentru a putea copia la examenul de BAC, dar s-a ales cu timpanul spart şi a fost internată în secţia ORL a Spitalului Clinic Republican, transmite Publika.md

Potrivit doctorilor, tânăra a încercat să-şi scoată singură casca din ureche, dar nu a reuşit. Fata a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, iar acum riscă să nu audă cu urechea vătămată.

istoria1

istoria2

istoria3

istorie4

      Articole recomandate