Dan Balan revine în forță cu un nou hit al verii – „Lendo Calendo” (Video)

Nominalizat cel mai bun artist al anului in Rusia, Dan Balan revine in forta pe scena internationala. Dupa hit-uri ca Chicca Bomb, Freedom sau Justify Sex, artistul lanseaza un nou single, ce contine cuvinte inventate chiar de el.

Lendo Calendo” este o piesa care va face valuri vara aceasta in cluburi si la posturile de radio. Iar la inceputul lunii viitoare, artistul din Republica Moldova lanseaza si videoclipul.

Dupa mai multe piese devenite number one in topurile muzicale, Dan Balan revine cu un nou hit. „Lendo Calendo” promite sa-i entuziasmeze iarasi fanii.”Am nascocit eu aceste cuvinte… lendo calendo. Am ales mai multe cuvinte ca lento caliente, dar nu suna atat de catchy ca lendo calendo si am lasat-o asa sa fie„, a declarat artistul pentru stirileprotv.ro.

Chiar el a compus piesa si, pentru a prinde accentul a petrecut mai mult timp in Spania, unde a avut si un profesor de fonetica.
Noul single va avea si videoclip care va fi lansat la inceputul lunii viitoare. Productia este filmata in Ucraina, iar regizorul este rus.
Chiar daca are deja concerte programate in Rusia, artistul promite sa revina cat de curand si pe scenele din Romania.

      Articole recomandate