Topul celor mai caraghioase cereri în căsătorie (Galerie Video)

Imaginaţi-vă că iubitul vă este alergat, prins de poliţie şi ameninţat cu pistolul. Vă roagă să îi umblaţi în buzunarul de la piept ca să-i scoateţi actul de identitate, însă daţi de un inel cu diamant şi sunteţi cerută în căsătorie, iar poliţistul este doar un complice.

Acesta este unul dintre scenariile celor mai amuzante şi inedite cereri în căsătorie. Cei de la Business Insider au realizat un top al acestor momente inedite postate pe youtube.

1. Cererea care a câştigat detaşat locul fruntaş a fost regizată de un bărbat care a cazut de pe o clădire în timp ce îi punea marea întrebare prietenei sale. Însă când iubita lui a fugit speriată să vadă ce s-a întâmplat, a observat că bărbatul scrisese cu plăcuţe întrebarea „Vrei să te căsătoreşti cu mine?”. Videoclipul a fost vizualizat de peste 6 milioane de ori.

2. Locul doi este ocupat de un artist din producţia Broadway „Memphis”, care, la sfârşitul reprezentaţiei, s-a pus într-un genunchi şi a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, de faţa cu ceilalţi actori şi cu publicul.

3. O cerere în căsătorie de poveste, aşa s-ar putea descrie modalitatea adoptată de un tânar britanic. Prietena lui, aflată la o aniversare tematică a unui copil, a fost luată prin surprindere de viitorul său soţ când acesta a venit deghizat şi i-a spus: „M-am săturat să fiu prinţ, vrei să mă faci regale tău?”

4. Pe locul 4 îl găsim pe „băiatul de la meteo”, care o cere de soţie pe colega şi iubita lui în timpul transmisiei. Cu toate că moderatoarea de ştiri este foarte surprinsă, aceasta încercă să continue jurnalul.

5. Poate nu este cea mai amuzantă, însă cu siguranţă este una dintre cele mai romantice. Cererea în căsătorie pe care un britanic a ales-o este, de fapt, un filmuleţ realizat de el, în care povesteşte, într-un mod amuzant, cum le-a cerut acordul părinţilor ei, al lunii şi al soarelui.

6. Un bărbat a cerut-o de soţie pe iubita sa, care participa la concursul live „Crezi că poţi dansa”, din Canada. Femeia a acceptat în faţa unui public care aplauda.

7. Simplu, între prieteni, îmbrăcaţi lejer pe malul unei ape. Aşa a decis un tânăr, deghizat în pirat, să o ceară de soţie pe iubita lui. Ineditul situaţiei a venit odată ce bărbatul a ascuns inelul într-o scoică şi i-a oferit-o prietenei sale.

8. Locul 8 este ocupat de un tânăr care a apelat la personajele de la Disney ca să-l ajute în cererea în căsătorie. Bărbatul i-a cântat viitoarei soţii un cântec din faimoasele desene animate.

9. Ei i-au plăcut dintotdeauna artificiile şi dansul, aşa că el a organizat o coregrafie la care a participat un grup mare de oameni de pe stradă. Ea nu ştia ce se întâmplă exact, însă i-a plăcut. La finalul dansului, el i-a cerut mâna iubitei sale.

10. Dacă ocupanţii locului 7 au preferat să rămână pe malul apei, cei doi tineri de pe locul 10 au intrat într-un bazin. Asistat de un delfin, bărbatul i-a trimis un mesaj în stilcă iubitei sale, a îngenunchiat şi a cerut-o de soţie.

11. Un tânar a apelat la trei scafandri într-un mare acvariu, care au ridicat un afişat pe care scria „Nicola, vrei să te căsătoreşti cu mine?”

12. Scenariul cu poliţistul care-i urmăreşte prietenul şi-l ameninţă cu pistolul a speriat-o pe iubita acestuia. Cu toate acestea, oficialii erau complicii bărbatului.

13. Cerere în căsătorie pe gheaţă. O zi aparent obişnuită pentru tânăra blondă, care a ieşit la pationar cu prietenele ei. În realitate, acestea erau complicele viitorului soţ, care s-a deghizat alături de amicii lui în personaje din Winny the Pooh. Cu ajutorul unor plăcuţe, bărbatul a „spus” povestea lor şi a cerut-o de soţie.

      Articole recomandate