Top 4 poveşti incredibile cu somnambuli. Află ce au păţit

Oamenii somnabuli suferă de o boală şi nu trebuie trataţi ca şi cum ar fi nebuni sau neapărat periculoşi, scrie unica.ro. Iată câteva poveşti incredibile cu somnambuli celebri. Vezi ce au făcut şi ce au păţit în timp ce se plimbau prin oraş în somn. 

Citeşte mai jos care sunt cele 4 poveşti incredibile pe care le poate face oamenii somnabuli: 

Asistentul care pictează capodopere în somn

Lee Hadwin este asistent medical în timpul zilei. Bărbatul suferă de somnambulism încă de mic şi, la început, desena pe ce punea mâna când avea un episod. Acum, pregătit fiind pentru aventuri nocturne cu pensula sau cărbunele, bărbatul lasă la îndemână caiete, un şevalet, pensule şi vopseluri şi realizează opere de artă reuşite, care se vând bine.

Femeia care se culca cu bărbaţi necunoscuţi în somn

O australiancă s-a dus la doctor în 2004 pentru că îşi înşela soţul în timp ce dormea. Oricât de ciudat sună, femeia nu-şi amintea absolut nimic dimineaţa, dar noaptea, pleca din casă şi făcea sex cu necunoscuţi. Într-o noapte, soţul ei s-a trezit şi a văzut că femeia lpseşte, a plecat să o caute şi agăsit-o în timp ce făcea sex cu un bărbat pe stradă. Terapia şi psihologii au fost deajuns pentru a vindeca femeia de infidelitate involuntară, dar cazul a rămas celebru.

Bărbatul care a molestat în somn un copil şi a scăpat la proces

În 2007 Alan Ball a participat la o petrecere cu nişte prieteni şi a băut cam mult. Bărbatul a adormit spre dimineaţă pe canapea şi spune că nu-şi aminteşte ce s-a întâmplat după aceea.

El se pare că s-a dus la etajul casei, în camera fetiţei gazdelor, pe care a sărutat-o pe buze şi s-a culcat alături de ea. Un proces urât, un divorţ amar şi un mai târziu, bărbatul a fost absolvit de orice vină, după ce a demonstrat că făcuse totul ca somnambul.

Femeia care a dat e-mail-uri în somn

O femeie de 44 ani s-a culcat într-o noapte în pat şi s-a trezit dimineaţa pe tastatura computerului. Se pare că în somn, ea a compus şi trimis trei e-mail-uri către prietenii ei în care îi chema la o petrecere cu caviar şi şampanie.

Deşi femeia a reuşit să-şi amintească parola şi adresa de e-mail în somn, ea nu avea niciun fel de amintire despre evenimente a doua zi.

      Articole recomandate