Motivaționalul de Weekend: Îți pare că-ți merge rău?

Se spune că orice se întâmplă în viață este spre binele nostru… așa că încetează să mai fii pesimist în ceea ce privește viitor și lasă trecutul!

După evenimentele de la 11 septembrie, o firmă a invitat membrii rămăși ai altor firme care fuseseră afectate de atentate să împartă spațiul de birouri rămas disponibil.

La una din întâlnirile de dimineață, șeful serviciului de securitate a spus poveștile acelor oameni rămăși în viață… și motivele lor au fost toate lucruri “MĂRUNTE”:

De ex. directorul firmei a supraviețuit în ziua aceea fiindcă fiul lui începuse grădinița.

Un altul a rămas în viață fiindcă ieșise să cumpere gogoși.

O femeie a întârziat la serviciu fiindcă nu sunase ceasul deșteptător.

Un altul a pierdut autobuzul.

Un altul și-a murdărit hainele cu mâncare la micul dejun și a trebuit să se schimbe.

Altuia nu i-a pornit mașină.

Copilul altuia nu a fost gata la timp pentru a fi dus la școală.

Exemplul care i-a uimit pe toți a fost al unui om care se încălțase cu o pereche de pantofi noi în dimineață aceea. Pe drum spre serviciu l-au ros pantofii și s-a oprit la farmacie să cumpere leucoplast. De aceea este în viață astăzi.

Acum, când mă înțepenesc în trafic, pierd un lift, mă întorc din drum să răspund la telefon…. adică toate acele lucruri mărunte care mă enervează, mă gândesc că probabil acela este locul în care destinul vrea că eu să mă aflu în acel moment…

Data viitoare când dimineața ta pare că începe prost, când copiii se îmbrăca prea încet, nu găsești cheile mașinii, prinzi toate semafoarele pe roșu, nu te simți supărat sau frustrat.

Gândește-te că poate așa e dat să se întâmple. Și tot ce ni se întâmplă se întâmplă cu un scop. Zâmbește, gândește pozitiv și treci peste, pt că viața e prea frumosa ca să-ți bați capul cu tot felul de lucruri mărunte.

Un articol de neuronu.ro

      Articole recomandate