Thylane Lena-Rose Blondeau | Model la 10 ani

Trendul copiilor-vedetă a ajuns şi în Europa. Editorii „Vogue” din Franţa fie au rămas în pană de modele, fie au căutat ineditul mai presus de orice, astfel că au ales pentru pictorialul de pe coperta ultimului număr o fetiţă de 10 ani.

Thylane Lena-Rose Blondeau, fiica lui Véronika Loubry, actriţă şi prezentatoare TV, şi a fostului fotbalist Patrick Blondeau, este modelul din luna aceasta a „Vogue” Franţa. Fetiţa nu este deloc o novice în domeniul modelling-ului, ea apărând într-o prezentare a designerului Jean-Paul Gaultier încă la vârsta de patru ani. Însă apariţia ei pe coperta prestigioasei reviste a stârnit din nou un val de revoltă şi a readus în prim-plan discuţia despre sexualizarea prematură. Întinsă pe o blană de tigru, coafată şi rujată, cu un aer de divă ingenuă, Thylane a fosta semănată cu Brigitte Bardot, sirena anilor ’60, care la 15 ani poza în „Elle”.

Dar nu toată lumea a condamnat apariţia modelului de 10 ani. Pe pagina de Facebook a lui Thylane Lena-Rose Blondeau au fost publicate, în foarte puţin timp, nu mai puţin de 700 mesaje de apreciere.

Thylane nu este singurul model de vârstă aşa de fragedă care cochetează cu lumea modei. Marc Jacobs a aleas-o ca imagine pe Elle Fanning, de 13 ani, în timp ce ultima imagine de la Miu Miu este Hailee Steinfeld, în vârstă de 15 ani.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      Articole recomandate