„Thank you, Mom.” Videoclipul care a emoţionat lumea

În timp ce participanţii la Jocurile Olimpice de la Londra se pregătesc de competiţie, Procter & Gamble, unul dintre sponsorii oficiali ai concursului, lansează un spot pentru elogierea mamelor de sportivi, scrie Mashable.

Spotul prezintă eforturile a patru mame de campioane olimpice de pe patru continente diferite, care şi-au canalizat eforturile spre reuşita copiilor. Cele patru poveşti din filmuleţ  se petrec în Londra, Rion de Janeiro, Los Angeles şi Beinjing, dar campania a fost există la nivel mondial şi este cea mai mare din istoria de 174 de ani a P&G, potrivit reprezentanţilor companiei.

După doar câteva zile de când a fost postat pe YouTube, filmuleţul a strâns deja mai bine de un milion de vizualizări, iar pagina de Facebook a campaniei a strâns peste jumătate de milion de like-uri.

Campania publicitară a fost realizată de Alejandro González Iñárritu, singurul regizor mexican care a luat vreodată un premiu la Cannes. Filmele care i-au adus 12 nominalizări la Oscar, dar şi numeroase critici, sunt “Amores perros”, “21 Grams”, “Babel” şi “Biutiful”.

      Articole recomandate