Taximetristul vesel: Daft Punk, Get Lucky – norocoși sunt spectatorii (Video)

Cel mai împătimit fan Daft Punk (1992), pare să fie un taximetrist irlandez din Dublin, care nu se dă înapoi de la o demonstrație publică, a pasiunii sale pentru muzica celebrului grup francez.

Coregrafia „incendiară”, dar nu lipsită de un iz comic, improvizată alături de o doamnă care-l încurajează să dea frâu dorinței nestăvilite de a dansa pe ritmul antrenat al piesei „Get Lucky” (2013), a făcut deliciul spectatorilor ocazionali, alungând orice umbră de monotonie care le-ar fi putut amenința ziua.

Lasând la o parte calitatea prestației, să recunoaștem că episodul este cu atât mai amuzant, cu cât se poate mândri și cu un final teatral, demn de cea mai reușită comedie contemporană.

Dacă cei de la Daft Punk reușesc să determine oamenii să danseze spontan în plină stradă, atunci nu ne mai rămâne decât să le dorim cât mai multă inspirație și pe viitor, pentru lansarea unor piese similare, entuziasmați de efectul benefic al acestei „terapii de grup”, atât pentru protagoniști, cât și pentru spectatori.

Roxana Iorgulescu

      Articole recomandate