Tânărul basarabean care a cucerit Clujul prin muzică (Video)

Moldoveanu Mihail Sandu și-a lansat videoclipul primei sale piese, „See you soon”. Artistul este filmat în diferite ipostaze care ilustrează melodia pe străzile din centrul Clujului, dar și în Făget.

Vocea sa, care aduce cu cea a solistului formației Maroon 5, Adam Levine, este cea mai noua senzație muzicală a sezonului. Mihail Sandu, absolvent al Universității de Artă și Design din Cluj-Napoca, originar din satul Doroțcaia, şi-a dedicat cea mai mare parte a timpului pasiunilor dezvoltate pe parcursul vieții cum ar fi muzica, fotografia, pictura și graphic design-ul. Cu toate astea, muzica a fost întotdeauna principalul său punct de focus.

A studiat pianul timp de 7 ani, începând de la vârsta de 9 ani, după care și-a îndreptat atenția și spre chitară. A făcut 5 ani de pictură, devenind absolvent al Școlii de Arte la vârsta de 16 ani. A câștigat diverse premii la concursuri de natură artistică la nivel național și internațional.Filmuleţul ilustrează clipe de tandreţe din viaţa unui cuplu, iar versurile vorbesc despre o viitoare despărţire. Este creaţia lui Mihail Sandu (23 de ani), un tânăr originar din satul Doroţcaia, din stânga Nistrului, scrie clujtoday.ro

      Articole recomandate