Martin Tremblay – prezentând moda cu susul în jos (Foto)

Lumea modei abundă în extravaganţe şi idei originale, iar când este vorba despre modul de prezentare a unor colecţii noi, fotografii nu precupeţesc nici un efort pentru a obţine un impact vizual maxim.

Martin Tremblay, un fotograf canadian, cunoscut în lumea artistică sub pseudonimul LePinch, pare să fi găsit o nouă formulă de abordare în imagini, a universului fashion, imortalizând o serie de fotomodele cu susul în jos, în decorul unui oraş japonez.

Această serie inedită de fotografii, a fost realizată pentru revista de specialitate Schön! Magazine din Londra, o publicaţie care-şi deschide larg braţele când este vorba despre inovaţie şi creativitate în lumea modei.

Dacă vă întrebaţi ce mesaj anume a dorit să transmită LePinch cu această serie de cadre ieşite din comun, poate că răspunsul se află tocmai în efectul iniţial derutant, care ne îndeamnă să zăbovim ceva mai mult asupra imaginilor.

Un lucru este însă cert: ţinutele prezentate de fotomodelele sale, se potrivesc ca o mănuşă, unei lumi oarecum răsturnate, în care par să pătrundă asemenea unor creaturi stranii, provenite de pe alte planete.

F

F5

F1

F2

F3

F4

 Roxana Iorgulescu

      Articole recomandate