Talentul unui moldovean i-a lăsat mască pe mii de americani la American’s Got Talent (Video)

Moldoveanul Alex Magala i-a dat gata din nou pe americani, la concursul American’s Got Talent. La cea de-a doua etapa, moldoveanul a dansat la bara, facand acrobatii cu o sabie introdusa in gat. El spune ca vrea sa castige marele premiu – un milion de dolari, scrie protv.md.

Potrivit protv.md, Alexandru Magala are 24 de ani si este din Orhei. El spune ca inghite sabii inca de cand era in Moldova, experimentand mai intai cu cutite.Tanarul s-a mutat la Los Angeles acum doi ani, cand a castigat un permis de sedere la loteria americana de vize si de atunci a avut un singur scop, sa arate lumii intregi ce poate. Ajuns la American’s Got Talent, Alexandru s-a simtit ca pestele in apa.

Alexandru spune ca munceste, dar nu divulga unde, iar pe langa asta se antreneaza la inghitit sabii. Totusi, marea pasiune a sa este pole dance.

Alexandru spune ca se vede in finala concursului, dar nu ne-a spus ce va face cu banii, daca va castiga marele premiu – un milion de dolari. Pana atunci insa, el este o adevarata vedeta in Los Angeles.Acum Alexandru pregateste un nou show pentru finala de la American’s Got Talent.

      Articole recomandate