Superman este din Georgia (Video)

Jemal Tkeshelashvili, din Georgia, este un „superman” cu o abilitate unică. El poate face sticlele cu apa caldă să se umfle până la punctul în care explodează, doar suflând în ele cu nasul, scrie rtv.net.

Jemal deține în prezent recordul Guinness pentru cele mai multe sticle cu apă caldă pe care le-a făcut să explodeze cu nasul într-un minut. Ce face Jemal poate să pară o prostie, dar este de fapt destul de extraordinar, având în vedere majoritatea oamenilor abia pot să facă un balon de latex să explodeze, ca să nu mai vorbim de o sticlă de cauciuc gros umplută cu apă caldă.

Ai putea crede că plămânii fac toată treaba, dar testele au arătat că plămânii săi nu sunt cu mult diferiţi de cei ai unui om mediu sănătos, potrivit OddityCenter. El are volum pulmonar bun, dar importantă este forța cu care el este capabil să împingă aerul afară.

Asta înseamnă mușchi intercostali și abdominal puternici care împing afară tot aerul din plămâni foarte repede, creand o presiune enormă. În 2009, practicantul judo, în vârstă de 23 de ani, a stabilit un nou record pentru cele mai multe sticle cu apa caldă umflate şi explodate.

      Articole recomandate